Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Αποστολής

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται απο την Γενική Ταχυδρομική


 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας οι παραγγελίες αποστέλλονται από εμάς σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Οι τυχόν επιπλέον καθυστερήσεις οφείλονται στον φόρτο εργασίας των μεταφορικών εταιρειών λόγω της περιόδου.

Σημείωση:

Ολες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά, δεν αναλαμβάνουμε όμως τυχόν φθορές. Σε περίπτωση φθορων (π.χ. σπασίματα) απευθυνθείτε στην εταιρεία courier.


 

 

Πιθανές Χρεώσεις Μεταφορικών (Ελλάδα)
Ενδεικτικός πίνακας μεταφορικών για Ελλαδα.
Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αντικαταβολής !

Βάρος σε κιλά ή όγκο     

  Έξοδα Ελλάδα 
   

1-2

5,00€

2+

1,60€ κάθε κιλό

 

 

 

 

 

 

 

 

Τρόποι πληρωμής

  1. Μέσω αντικαταβολής στον courier κατά την παράδοση .(έξοδα συναλλαγής 3,00)

  2. Πληρωμή μέσω paypal, (έξοδα συναλλαγής 3,00)

  3. Παραλαβή από το κατάστημα δωρεάν.

  4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Όροι παράδοσης

-Για διαφορετική επιθυμία του πελάτη, ως προς την αποστολή μπορεί να μας ενημερώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

-Ελάχιστη παραγγελία 10,00

 *Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος 28ArtCenter.gr (όχι τηλεφωνικές ή email), άνω των 100€ και βάρος (πραγματικό & ογκομετρικό) για δέματα μικρότερα των 2 κιλών για όλη την Ελλάδα

Με τις συνεργαζόμενες courier, Γενική Ταχυδρομική

 Παραγγελίες κάτω των 100 € ή άνω των 2 κιλών (πραγματικό & ογκομετρικό) επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, το ύψος των οποίων προσδιορίζεται με ακρίβεια κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό η δεν ανταποκρίνεται της περιγραφής του αρκεί ο αγοραστής να ενημερώσει άμεσα το κατάστημα μας (εντός 7 ημερών και με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς). To προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί. To κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα κατά την μεταφορά τους. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του πελάτη. Επιστροφή Παραγγελίας: Δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης της παραγγελίας, εφόσον δεν έχει αναχωρήσει από το κατάστημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail, στο info@28artcenter.gr είτε τηλεφωνικά στο 6944366136 Εάν έχει ήδη πληρωθεί το ποσό της παραγγελίας τότε η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη.– Είναι εφικτή ακόμα και η μερική ακύρωση της παραγγελίας με αφαίρεση προϊόντων, εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή.